Over Robert Vos

Robert Vos in 2014Ik ben een gepassioneerde management trainer, coach en adviseur met een uitgebreide technische achtergrond in de toegepaste informatietechnologie en ruime internationale ervaring in marketing & sales management, consultancy en coaching.

Ik geloof sterk in de onverbrekelijke samenhang tussen Vrouw en Man, dat wil zeggen dat ik geloof in management teams en directieteams die qua samenstelling een zorgvuldige 50%-50% balans weten te bewaren tussen het aantal vrouwen en mannen waardoor de besluitvorming evenwichtiger, profijtelijker en duurzamer is. Voor een betere organisatie, voor een betere wereld.

Ik geloof ook dat mensen het verschil maken; dat samenwerking betere resultaten oplevert dan concurrentie; dat samenwerken in harmonie cruciaal is voor het bereiken van succesvolle resultaten op de lange termijn.

Ik ben ambitieus, energiek en vastbesloten om nieuwe business te initiëren en verder te ontwikkelen; om doelstellingen te realiseren en om samen doelen te bereiken. Ik ben goed in het verbinden van mensen, het geven van steun en het leveren van klinkende resultaten.

Ik ben zelfstandig ondernemer en eigenaar van ROVOS Management BV te Woerden sedert 1998. In die hoedanigheid heb ik management opdrachten uitgevoerd bij Haselhoff Groep (2001-2013) en META Group Nederland (1996-2001). Daarvoor heb ik gewerkt in verschillende posities bij Compuware Europe (Uniface International) en IBM (1971-1993). Daarvoor heb ik gevaren als Zeeofficier bij de Koninklijke Marine (1969-1971) en als Stuurman Grote Vaart bij de Nedlloyd Lines (1966-1969).

Ik ben getrouwd; wij hebben twee inmiddels getrouwde zonen, een kleindochter en twee kleinzonen.

In 1992 behaalde ik het doctoraal examen Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.